недеља, 10. јун 2018.

150. годишњица од убиства кнеза Михаила Обреновића



На Кошутњаку, на месту мучког регицида, извршеног од "прогресивних" демократских, либералних, парламентарних терориста, који су убиствима, тероризмом и лажима крчили пут републиканизму, комуни, гнусном либерализму и савременој тоталитарној окупацији Оних који као свог цара чекају антихриста, обележили смо парастосом и приношењем воштаница 150. годишњицу од убиства благовјерног самодржавног књаза сербског Михаила Обреновића. Он је јединствени владар нововековне српске државе који је укинуо устав и скупштину свео на саветодавно тело и на такав начин успоставио истинску монархију - аутократију - самодржавље, за разлику од осталих демократских парламентарних и уставних псеудо монархија.
Вјечнаја памјат великом кнезу Михаилу Обреновићу!
Гнусни комунистички назив "Трг републике" преименовати у име које приличи центру престонице вековне монархије - Трг монархије или Трг Кнеза Михаила (или макар у прекомунистички назив Позоришни трг“)!
Захваљујемо се Братсву ревнитеља памјати антикомунистичке борбе на братској сарадњи.
За оне који не знају где је обележено место регицида великог књаза Михаила, постављамо линк локације преко гугл мапе: https://goo.gl/maps/9MzXancdxXm
На жалост, спомен крст који је негда красио ово место комунисти су уклонили, остала је само камена ограда и савремена плоча обележје на којој чак нема ни крста, не би нас чудило да су ставили петокраку.
ПОСЕТИТЕ ОВО МЕСТО, запалите свећу и помолите се за душу овог великог нововековног српског владара.
Гнусни комунистички назив "Трг републике" преименовати у име које приличи центру престонице вековне монархије - Трг монархије или Трг Кнеза Михаила или макар у прекомунистички назив Позоришни трг!!!


Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара