четвртак, 20. фебруар 2020.

Акција испред "Куће смећа" придобила симпатије



Данас су активисти клуба Цароставник на Дедињу, испред музеја „25. Мај“ (Музеј Југославије и Кућа смећа) развијањем транспарента и делењем летака „Српство се пита, ексхумација Тита!“, отпочели истоимениту кампању која се залеже:
1. Да се Титови посмртни остаци ексхумирају и униште.
2. Да се срамотни дедињски титоистички меморијал, данас еуфемистички прозван „музеј Југославије“, у потпуности, са свим инвентаром збрише са лица земље.
3. Да се на месту уклоњеног дедињског меморијалног комплекса „Јосип Броз Тито“, подигне меморијал у спомен безбројних жртава титоизма, са спомен храмом у чију крипту би били сабрани сви до сада и надаље откривени остаци српских родољуба, жртава комунистичког терора са простора целе Србије. Као и да се у средини овог меморијала подигне грандиозни крст, најмање онакав, какав је постављен на улазу у Крагујевац.
Ово је почетак и само један сегмент планираних акција које су све припрема за централни догађај, ГЛАВНИ СКУП свих присталица иницијативе „Српство се пита, ексхумација Тита!“ у понедељак, 4. маја ове године испред „Куће смећа“, када се навршава 40 година посттитоистичког периода непрекинуте авнојевске окупације («И после Тита, Тито»).
Нема Српству возрожденија све док се највећи српски дин-душмани икада, комунисти, на челу са архизликовцем Титом, уместо окупатором и смртним непријатељем Српства, у народном историјском сећању, сматрају за било шта добро. Све док се зло сматра добром, а добро злом, нема нам спаса. Стога се залажемо за корениту и потпуну декомунизацију Србије чији ће почетак бити Титова ексхумација.


Данашња акција на булевару Кнеза Александра Карађорђевића, придобила је симпатије и одобравање мноштва пролазника, а понајвише из пролазећих аутомобила и возила градског превоза, уз изузетке неколико незадовољних пензионера. Заинтересованим пролазницима подељен је приличан број летака.
После 75 година црвеног мрака у Србији, ово је прва јавна иницијатива овакве врсте у Београду испред меморијалног комплекса „Јосип Броз Тито“.

Србија је вечна, док су јој деца верна!
За Бога и Краља!




Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара