субота, 1. фебруар 2020.

АВНОЈЕВСКА АГЕНДА


АВНОЈ и даље без икаквог отпора силује Србију, Српску Цркву, Српске земље и васцело Српство широм српских земаља и расејања готово истим револуционарним интезитетом као када је започео свој крвави пир давне ’43/'45.

Наша отаџбина је од стране Антифашистичког већа обезглављена, измрцварена, попљувана, понижена и рашчеречена на ужичке републике и ужичке аутономне покрајине са новокомпонованим авнојевским нацијама.
Новоусвојени антисрпски и антицрквени закони у авнојевској републици Црној Гори само су део АВНОЈевске агенде, континуираних стратегијских маневара јудеомасонске комуно-демонократске перманентне револуције.
Има ли ико право пред Богом, нашим прецима, а и будућим поколењеима, прескочити сва досадашња злодела авнојевштине и њених крвавих револуционарних тековина верског, националног, културног, територијалног и демографског холокауста над српским народом? Прелазак ћутке преко свега тога значио би светогрдно гажење преко свега што је Српству вазда било свето и честито и миломе Богу приступачно.
Како је прошло и од нас заборављено (прихваћено) одузимање светиња Вардарске Србије, тако ће проћи и одузимање светиња Косова и Метохије, Црне Горе и тако у недоглед све док одлучно, једном за свагда не збацимо са себе комуни-демонократски јарам и искоренимо комунизам као што смо некада искоренили и најмањеи траг турског петовековног ропства.
Али ово по нас спасоносно и богоугодно дело не можемо реализовати без монархистичког Начертанија

1 коментар:

  1. Помаже Бог! браћо, није то само Србских светиња, има у данашњој Грчкој, Албанији, Бугарској, Румунији, е то је стара Србија, обнова Царства Србског, а не "краљевства"? како нам упорно подмећу и потурају.
    Свако вам добро у Господу!

    ОдговориИзбриши

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара