четвртак, 6. фебруар 2020.

Иницијатива клуба Цароставник: „Српство се пита, ексхумација Тита!“



Као српски родољуби, православни хришћани светосавци и одани монархисти, покрећемо иницијативу за ексхумацију коминтерновског револуционара - терористе, богоборца, злочинца, бандита, крволочног завојевача, тиранина и џелата Српског народа Јосипа Броза Тита.
На основу Брозових пред Богом и српским народом безбројних до неба вапијућих злодела према нашем народу и држави, тражимо:
1.       Да се Титови посмртни остаци ексхумирају и униште.
2.       Да се срамотни дедињски титоистички меморијал, данас еуфемистички прозван „музеј Југославије“, у потпуности, са свим инвентаром збрише са лица земље.
3.       Да се на месту уклоњеног дедињског меморијалног комплекса „Јосип Броз Тито“, подигне меморијал у част безбројним жртвама титоизма, са спомен храмом у чију крипту би били сабрани сви до сада и надаље откривени остаци српских родољуба, жртава комунистичког терора са простора целе Србије. Као и да се у средини овог меморијала подигне грандиозни крст, најмање онакав, какав је постављен на улазу у Крагујевац.
Ипак, као верни следбеници хришћанског милосрђа, остављамо могућност да се породици Броз, по ексхумацији понуди преузмање и покопавање тиранинових посмртних остатака, о државном трошку али свакако без икаквих државних почасти, у њиховом приватном аранжману.
Иницијатива „Српство се пита, ексхумација Тита!“, јавности ће бити представљена тако што ће се наши активисти окупљати испред улаза у „Музеј 25. мај“ (булевар кнеза Александра Карађорђевића) са истакнутим транспарентом следећег садржаја:
„СРПСКОГ ТИРАНИНА И ЏЕЛАТА ТИТА ЕКСХУМИРАТИ СА ДЕДИЊА И ПРЕМЕСТИТИ НА ИСТО МЕСТО ГДЕ ЈЕ ОН ЗАКОПАО СРПСКЕ ГЕНЕРАЛЕ НЕДИЋА И МИХАИЛОВИЋА КАО И ДРУГЕ БЕЗБРОЈНЕ СРПСКЕ РОДОЉУБЕ, У ТАЈНОСТИ НА НЕПОЗНАТУ ЛОКАЦИЈУ. А НА МЕСТУ МУЗЕЈА “25. МАЈ” И КУЋЕ СМЕЋА ПОДИЋИ МЕМОРИЈАЛ У СПОМЕН БЕЗБРОЈНИХ ЖРТАВА КРВАВЕ КОМУНИСТИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ СА ГРАНДИОЗНИМ МЕМОРИЈАЛНИМ КРСТОМ“.
Исте акције биће спроведене и по централним улицама Београда са промо пултовима и дељењем летака са садржајем ове иницијативе.
Све ове акције су само припрема за централни догађај, ГЛАВНИ СКУП свих присталица иницијативе „Српство се пита, ексхумација Тита!“ у понедељак, 4. маја ове године испред „Куће смећа“, када се навршава 40 година посттитоистичког периода непрекинуте авнојевске окупације («И после Тита, Тито»).
Нема Српству возрожденија све док се највећи српски дин-душмани икада, комунисти, на челу са архизликовцем Титом, уместо окупатором и смртним непријатељем Српства, у народном историјском сећању, сматрају за било шта добро. Све док се зло сматра добром, а добро злом, нема нам спаса. Стога се залажемо за корениту и потпуну декомунизацију Србије чији ће почетак бити Титова ексхумација.
Сви заинтересовани за учешће у ширењу ове иницијативе, путем уличног активизма или на било који други начин, могу се јавити на контакт адресу електронске поште, телефон или преко порука ФБ странице клуба Цароставник.
Ел. Пошта: carostavnik@gmail.com
Тел: 060 0404797
ФБ: @citaonicacarostavnik
Веб-сајт: www.carostavnik.blogspot.com
Олтар за Бога и престо за Краља, то је наша отаџбина!
Монархисти клуба Цароставник, Београд, фебруар 2020.


Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара