петак, 1. јануар 2021.

БЛАГОСЛОВЕНИМ УГАСИТЕЉИМА ВЕЧНОГ ОГЊА


Клуб Цароставник одушевљено поздравља анонимну групу или појединца, због успешно изведене акције гашења бољшевичког меморијала „Вечни огањ“, који су комуно-демократске окупационе власти Србије, заједно са представницима необољшевичке Москве, 15. децембра 2020. поставиле у меморијалном парку „Ослободилаца Београда“.

Надамо се да је наш АПЕЛ надахнуо починиоце овог благословеног дела.

Ова херојски чин показује да национално свесно Српство није преклонило своја колена пред сатаном (3Цар.19,18). Да још није све бесповратно изгубљено, угушено и уништено.

Активни отпор повампиреном комунистичком пировању подизања нових споменика револуционарима, богоотпадницима и богоборцима, велеиздајницима Круне и Отачаства, окорелим терористима и злочинцима, јача наду, да свети рат са црвеном аждајом још увек није окончан. 

Нове генерације светосавских бораца и даље невидљиво држе Крсташ  барјак, свето знамење под којим су се борили наши свети преци, не за социјалистичку револуцију, диктатуру пролетеријата, коминтерну; за Маркса, Лењина, Стаљина и Тита, већ За Веру, Краља и Отаџбину

Какве везе са Русијом и Србијом има петокрака, комунистичко партијско знамење и сатанистички окултни симбол? Напротив, тај симбол зла, тираније и смрти стотина милиона људи, сваки Србин и Рус треба да презире из дна своје душе. И само у презиру комунизма може доћи до истинског братског савеза између Србије и Русије. 

Политичари, друштва и државе које поштују ову изопачену злочиначку идеологију, њене мрачне тековине и знамења, нису само озбиљно болесни, свесно опредељени за зло, већ су због равнодушности, сакривања или величања злочина почињених у име комунизма и криминални.

Овим патриотским чином се одаје својеврсно поштовање свим жртвама револуционарног комунистичког терора, безбројном мноштву мученика, царској породици Романов, епископима, свештенству, националним прегаоцима, војсковођама и војницима, племству, газдама, домаћинима, сељацима, породицама, обешчашћеним девојкама, нашем свргнутом и изгнаном краљу, мучки убијеним генералима Недићу и Михаиловићу као и њиховим војницима којима је име обешчашћено, а гробови и данас неопевани и необележени.  

Овим одважним чином осветлан је образ Српства. Згажена је лаж. Посрамљен је отац лажи сатана и његов погани пород. Послана је порука да је Српство још увек живо. Да је и даље Христово и Савино, да слободно ходи, мисли и дише, без обазирања на окупаторске законе и репресалије.

Јасно је да под окупацијом не можемо очекивати уклањање комунистичких споменика, меморијала и њихових некрст гробаља, али ћемо сматрати за успех, ако сва та места због оваквих акција, буду од стране окупаторске власти, стављена под "почасну" стражу, видео надзор и бодљикаве жице. Управо ће то показати да су јавна места и обележја посвећена комунизму и комунистима силом наметнута пораженом и пониженом Српству од стране његових џелата и окупатора.

Стога, изражавамо своје дубоко поштовање угаситељу или угаситељима бољшевичког демоништа „вечни огањ“. Нека вам Бог за овај подвиг узврати сваким добром, земаљским и небеским. Овим чином надахнули сте многе друге освешћене националне прегаоце да антикомунистичку борбу са виртуелног поља пренесу у реалан живот.

Буде ли ко пострадао под налетом окупаторских репресалија, радујте се јер сте блажени пред Богом, Светим Савом, честитим Књазем Лазарем, светим владиком Николајем и васцелом Небеском Србијом.

 Блажени сте, јер трпећи прогон, ружење и клевету, у ствари страдате за правду Божију  (Мт. 5, 10-12), која и јесте сама срж Српске идеје и борбе за Крст часни и Слободу златну.

Будите верни Богу и успротивите се ђаволу, и побећи ће од вас (Јак 4, 7). Нека вас не плаши и не смућује страх од Јудеја (Јован 19, 38), јер је са нама Бог! (Ис. 8,12).

Повезани текст: АПЕЛ за уклањање "Вечног огња"

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара