недеља, 9. мај 2021.

ЦАРОСТАВЦИ ПРОТИВ "ДАНА ПОБЕДЕ"

 

Цароставци су данас, 9. маја, изашли на улицу, насупрот меморијала „Гробља ослободиоца Београда“ да изразе своје неслагање са скаредном комуно-демократском прославом 9. маја, као празника наводне победе добра над злом, комунизма и демократије над фашизмом. Дана када су се Европа и Русија наводно ослободиле од фашизма. Тако се барем сва ова помама победобесија покушава представити.

Нама је јасно да ово није дан победе добра над злом, нити дан ослобођења Европе и Русије и зато смо изашли да јавно подигнемо свој глас против мрака и безумља, носећи транспарент - „Ослободиоци? Не, никада!“ са изображеним демоноликим њушкама крволока Тита и Стаљина као и нашу окрвављену цароставничку тробојку. Наш антикомунистички и антидемократски протест шокирао је многе учеснике прославе 9. маја, а мноштво људи из аутомобила који су током та два часа пролазили Рузвелтовом улицом могли су се упознати са ставом непокорене националне антибољшевичке Србије. Нек' се зна да у Србији нису сви приклонили колена пред Ваалом комунизма и демократије (Рим.11:4).

Министарка Кисић Тапавчевић полаже венац црвеноармејцима, док се иза њених леђа, у даљини, може видети наш транспарент и тробојка (заокружено црвеном линијом)

Зашто се ми национал-монархисти противимо прослави 9. маја?

Што се тиче Русије овом победом се само учврстила и фатално продужила злочиначка власт унутрашњих завојевача – сопствених џелата јудеобољшевика, који су је током нешто више од две деценије црвеног терора неповратно уништили и то у сваком смислу, физички, верски, морално, културно и материјално. Ми знамо да су истински синови Свете Русије и руски родољуби ратовали против Стаљинове бољшевичке Црвене армије, надајући се да ће уз помоћ Немаца ослободити своју отаџбину.

Овом победом је распрострањена бољшевичка пошаст и на остале народе, рушећи пред собом последње три православне монархије. Наравно, без одлучујуће помоћи савезничког пакленог бомбардовања Србије и најезде совјетских тенкова, Титови бандити никада не би преузели власт над Србијом. Тако да за нас овај дан може бити само датум највеће националне трагедије.

Уз то, ова победа омогућила је трајну окупацију Европе као и ликвидацију и неутрализацију европског национализма што је био предуслов за реализацију дуго припреманог плана коначног успостављања тоталне и тоталитарне власти јудеомасонерије. Национална Немачка је сломљена, дословно уништена и окупирана, а са њом и све националне европске државе. Отворен је пут новом облику марксистичке интернационале, либерал-демократској глобализацији целог света. Отворена је Пандорина кутија. Све глобалистичке институције иза којих стоји јудеомасонерија, створене су тада, по фамозном "ослобођењу": УН (1945), СТО (1947), СЗО (1948), НАТО (1948), ССЦ (1948), ММФ (1948) итд.

„Бољшевизам је оно што други у Европи зову американизам. Комесари и трговци су од исте расе. Измилели су из централно- европских гета како би покорили свет. Златом или крвљу. Протоколи сионских мудраца су давно предвидели ово, све се дешава по овом јеврејском плану.“  Генерал Барон Роман Фјодорович фон Унгерн-Штернберг (1921.)

Русија је изгубила последњу шансу да се ослободи од јудеобољшевика, а последњи витезови свештене борбе за ослобођење Свете Русије или су храбро пали на бојном пољу или су после рата свирепо погубљени. 

Совјетски плакат поводом празника "Дана победе"
Текст објашњава да ова победа није одбранила Русију,
 како се то данас лажно од стране Путинове РФ представља, већ тековине
 Велике Октобарске Социјалистичке револуције.
Над кремљевским кулама сијају пентаграми,
 а црвеноармејац држи црвену крпу са Лењином и Стаљином.

Ипак, најважније достигнуће ове фамозне „победе над фашизмом“ свакако представља оснивање државе Израел (1948.), домовине антихриста и будућег центра за завођење глобалне диктатуре јудеократије.

Треба знати и то, да се „9 мај“ или „Дан победе“ од стране међународног јеврејства од недавно посебно прославља као „Дан јеврејског спасења и ослобођења“. Јевреји га обележавају по свом јеврејском календару 26. ијара као дан победе над фашизмом. 

У Руској федерацији је празник "Дан спасења и ослобођења" унесен у регистар јудејских верски празника. Иницијатива обележавања празника "Дана победе" по јудејском календару као јеврејског празника, потекла је у Руској федерацији током 2013. године, а широм света се масовније почео обележавати од 2015. године. Покретач иницијативе је председник Руског јеврејског конгреса Герман Захарјев. За ову иницијативу добио је благослов од главних рабина Израела, израелских политичара и међународне јеврејске организације. 2017. године, израелска скупштина Кнесет озаконила је уношење овог празника у државни верски календар.

Представници војске Србије полажу венац на меморијал црвеноармејцима.
У позадини се види наш транспарент и тробојка означени стрелицама

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара