понедељак, 11. јул 2022.

ПОЗИВ НА БОЈКОТ ПРОМОТЕРА СОДОМИЈЕ


Акција која позива на БОЈКОТ промотера содомије само је део наше свеобухватне кампање отпора содомизацији Србије, под слоганом: СРПСКИ ДОМ, НИКАД СОДОМ!. 

Као реакцију на Belgrad EuroPride - 2022. (17. септембар 2022.), припремамо цео низ сличних активности, предавања, уличног дељења летака и брошура усмерених на едукацију и подизање јавне свести нације о значају спречавања институционалне афирмације и нормативизације содомије, а све са  циљем враћања содомита у морални и вредносни друштвени талог, "у орман" њихове изопачене приватности, тзв. клозетовање  (енг. closeted). Док за оне који упорно одбијају да се преуме и деегзебиционизују, следи РЕПАТОЛОГИЗАЦИЈА и РЕКРИМИНАЛИЗАЦИЈА содомије, што подразумева њихово смештање у посебне затворско - психијатријске установе (опширније у Монархистичком Начертанију - ОВДЕ, поглавље: Породична политика).

Повезани текст: СРПСКИ ДОМ, НИКАД СОДОМ! - ОВДЕ





Исечак са званичног содомског интернет гласила BelgradePride истиче ИКЕУ као свог златног спонзора. ИКЕА се представља као LGBTQ+ friendly компанија. ИКЕА је 17. маја, на међународни дан борбе против хомофобије на свом фронталном јарболу провокативно истакла содомску крпу дугиних боја.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара