субота, 10. септембар 2022.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА АНТИСОДОМСКУ РЕАКЦИЈУ


КОМПЛЕТАН ПРОГРАМ

12. септембар, понедељак

9.00 окупљање у клупским просторијама ради одласка на протест против манифестације отварања „EuroPride 2022”, који ће се одржати  12.00ч (локација још увек непозната). 

13. септембар, уторак

18.00ч пројекција документарног филма руског редитеља Аркадија Мамонтова из 2014. године под називом „СОДОМ“. Филм разјашњава манипулацију термином породица, мајка, отац, родитељ: од запада до истока, од религије до државе. Такође, разоткрива содомску агенду и ЛГБТ лоби, његове механизме, стварање нових вредности и етичких норми, као и утицај на духовни и свакодневни живот људи. Трајање 58 минута. Након пројекције биће отворена дискусија о темама које филм обрађује.

14. септембар, среда

18.00ч предавање на тему „Некорумпирана струка и народни протести као брана моралне декаденције нације“. Предавачи др. Борислав Антонијевић и Ивица Божић (Антиглобалисти Србије), један од организатора антисодомских народних литија.

15, септебар, четвртак

18.00ч пројекција филма „Кинсијев синдром“, америчког редитеља Кристијана Џ. Пинта. Како су легализовани хомосексуалност, педофилија и сексуално васпитање. Овај застрашујући филм показује везу између моћних јеврејских фондација и политичких кругова у Америци, сатанисте Алистера Кроулија и псеудонаучних радова хомосексуалца и манијакалног педофила Алфреда Кинсија, чији су радови послужили као основа за постепену депатологизују и декриминализују хомосексуалности и педофилије (на Кинсије лажиране извештаје највише се позивају сви ЛГБТ активисти). Након пројекције биће отворена дискусија о темама које филм обрађује.

16. септембар, петак

18.00ч састанак поводом припрема уличног протеста спречавања светогрдне содомске шетње Београдом, тзв. „Параде поноса“, која је најављена за суботу 17. септембра.

17. септембар, субота

12.00ч сакупљање у клупским просторијама и одлазак на протесни АНТИСОДОМСКИ централни скуп против одржавања тзв. „Евро Параде поноса“, која је најављена испред Скупштине Србије у 16.00ч. Ако не будемо приведени од стране полиције, после протеста окупљање у клупским просторијама, освежење и дружење уз резиме учинковитости наше АНТИСОДОМСКЕ реакције.

ВАЖНО! СВАКОДНЕВНИ УЛИЧНИ АНТИСОДОМСКИ АКТИВИЗАМ

Од 12. до 17. септембра од 18.00ч до 22.00ч клупске просторије Цароставника ће се претворити у штаб који ће координирати антисодомски улични активизам (лепљење антисодомских налепница, јавно истицање антисодомских транспарената на надвожњацима и разним локацијама у граду и дељење антисодомских летака. 

Сви који желе да се прикључе нашим активностима током трајања НЕДЕЉЕ АНТИСОДОМСКЕ РЕАКЦИЈЕ могу се јавити на телефон 0612193797 и или на Е-пошту carostavnik@gmail.com  

СРПСКИ ДОМ, НИКАД' СОДОМ!

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара