петак, 4. март 2022.

Тумачење мистериозног слова "Z"



Од почетка рата у Украјини интернетом су почеле да круже многе слике и видео записи тенкова и камиона Руске Федерације (РФ) са мистериозним симболoм насликаним белом бојом, латиничним слово Z. Већина Руса које смо питали нису имали појма шта слово Z представља.. Неки мисле да Z значи "За победу", други, "Забират" (Узети Украјину), док Министарство одбране РФ тврди да је то заостала, грешком неуклоњена, ознака са војних вежби из Белорусије.

Ова тумачења су, морамо признати, крајње произвољна и неубедљива. 

Узгред, војска РФ у сврху нумерације и ознака користи искључиво ћирилични алфабет, тако да је појава латиничног слова Z, већину самих Руса довела у недоумицу и навела их да у најмању руку то протумаче као непатриотски чин.  

Ми у складу са нашим ставом да из рата у Украјини стоји јеврејски фактор ОВДЕ, дајемо предност хебрејском значењу слова Z (Zayin).

Слово Z се у хебрејском алфабету налази на седмом почасном месту, које му даје посебну нумеролошко- кабалистичку моћ, јер је јудејска субота библијски дан одмора, Божији дан, када се Бог после шест дана стварања света, седмог дана одморио.

Иначе, библијско хебрејско слово Z, значи „оружје“. Савремено хебрејско значење слова Z је идентично библијском. Отуда сионски (Zion) мудраци и кабалисти тумаче и користе Z као симбол моћи: седмо је по реду и  носи значење непобедиве оружане силе.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара