среда, 10. јун 2020.

СПОМЕН ЗБОР НА МЕСТУ УБИСТВА КРАЉЕВСКОГ ПАРА ОБРЕНОВИЋ



У организацији клуба Цароставник, на месту убиства благоверног краљевског пара краља Александра и краљице Драге Обреновић, одржан је најављени СПОМЕН ЗБОР.
Над постављеним портретом убијеног краљевског пара Обреновића завијориле су се цароставничке заставе, док су присутни углас свечано отпевали химну краљевине Србије.
Потом су присутни са дубоким поштовањем у молитвеној тишини на место стравичног регицида принели заупокојене воштанице.




Након тога се повео разговор и размена сазнања о бруталном, готово ритуалном начину убиства краљевског пара, које многи сматрају чином антимонархистичке револуције организоване од стране јудеомасонерије, као и интересантне коинциденције позиције споменика руског цара - мученика Николаја II Романова који је постављен преко пута улице Краља Милана, тако да гледа на место убиства последњих Обреновића. Тим пре, што им је судбина била иста, јер су уклоњени и измасакрирани на правди Бога, на сличан начин, од стране истих јудеомасонских револуционарних сила таме. Као и то да је српском краљевском пару, цар Николај био венчани кум.  
Неко од присутних је пред портрет краљевског пара ставио гранчицу одломљену са таковског храста, симбола династије Обреновић.
Клуб Цароставник је за ову прилику одштампао посебне спомен диптихе са портретима краља Александра и краљице Драгиње, који су подељени присутнима као успомена на учешће у цароставничком СПОМЕН ЗБОРУ.
По окончању СПОМЕН ЗБОРА сви присутни су посетили крипту ташмајданског храма Светог Марка, где су се поклонили сенима краљевских мученика.



Активисти клуба Цароставник су ради благослова ставили на краљевски гроб цароставничке заставе, након чега су се сви упутили у просторије клуба где се још дуго разговарало о овом стравичном регициду и његовим апокалиптичним последицама по српски народ.

Вечан покој и вечна слава мученички убијеном краљевском пару Обреновић.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара