петак, 2. април 2021.

ЦАРОСТАВЦИ ПРОСЛАВИЛИ ДАН ПОБЕДЕ НАД КОМУНИЗМОМ


У Београду први пут прослављен празник 1. април - Дан победе над комунизмом у Шпанији 1939. године, када су национал-монархистичке снаге предвођене Ђенералом Франком у грађанском рату (1936 - 1939) поразиле разуларене злочиначке републиканско-комунистичке банде подржаване од јудео-масонерије и коминтерне. 

Цароставци су уприличили скромну свечаност са знамењима победе над комунизмом, заставама франкове Шпаније - национални двоколор са орлом св. Јована Богослова (у савременој либералној Шпанији скоро па забрањена застава); фаланге - црвено-црно знамење са грбом шпанских фалангиста, пет стрела и јармом; као и карлистичком - разгранати црвени андрејев крст уз које су држали и заставу краљевине Србије као симбола подршке српских монархиста националној Шпанији у борби против црвене аждаје, како тада, за време грађанског рата, тако и сада за време актуелне окупације Шпаније од стране истог оног повампиреног олоша кога је својевремено поразила. 

Уз пригодан говор, коме је претходило интонирање химни Marsha Real, Oriamendi и Cara al Sol, цароставци су на први у Србији и Београду подигнут споменик победи над комунизмом, положили ловоров венац са српском тробојком.

Иначе, у окупираном од комуниста и либерала Београду и данас стоји гнусни и срамни споменик посвећен  озлоглашеним бољшевичким Интернационалним бригадама из шпанског грађанског рата и то, о безумља, у Карађорђевом парку на светосавском Врачару. У близини је и улица посвећена овим окорелим злочинцима и богоборним скрнавитељима хришћанских светиња.

Овакви догађаји буде наду да ће се Србија коначно ослободити поседнутости демона комунизма, да ће раскинути јудеомасонске окове либерализма и демократије и да ће храбро закорачити јединим спасоносним путем светосавског национал-монархизма верности Богу, Краљу и Отаџбини.

 HEMOS PASADO! ПРОШЛИ СМО!

ЖИВЕЛА ПОБЕДА!

 Por Dios, por la Patria, y el Rey! За Бога, за Отаџбину, и за Краља!


Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара