уторак, 27. септембар 2022.

Подршка иранској моралној политици

Ми подржавамо ирански закон о чедности (целомудрености)

Западна пропаганда исфабриковала је тобожње брутално убиство 22-годишње Масхе Амини од стране иранске моралне полиције и на основу тог измишљеног догађаја у Ирану покренула обојену феминистичку револуцију.

Снимци видео надзора (погледајте ОВДЕ) показују полицијску станицу где је Амини приведена и њен сусрет са женом полицајцем која јој указује на мараму којом је Амини само овлаш била покривена. После кратког разговора, без иакаквог физичког сукоба, жена полицајац одлази од Амини која се изненада хвата за главу и онесвешћује. Жена полицајац потом прилази да је помогне. После угрентне хоспитализације Амини у болници умире.

Судски лекари су потом потврдили да нема знакова модрица, отока или прелома на њеној лобањи или телу.  Генерални директор судске медицине у провинцији Техеран Мехди Фарузеш рекао је да обдукција тела Махсе Амини није открила крварење или оштећења њених унутрашњих органа.  Он је рекао да је потребно више времена да се открије стварни узрок Аминијеве смрти како би се издао коначни извештај на основу резултата анализе узетих узорака. ЦТ скенирање такође потврђује да нема трагова насилне смрти. Такође, господин Мехди је приметио да је „Махса Амини 2006. била подвргнута операцији мозга у болници у Техерану.

ББЦ и остали западни либерални  медији као и њихови сателити који папагајски преносе њихове лажне тврдње, оптужују иранску моралну полицију за брутално убиство младе жене због непоштовања прописа о облачењу, на основу чега је покренута обојена феминистичка револуција под слоганом "Жена, живот, слобода".

Међутим, исти ти либтарди који широм света протестују против тобожњег убиства Махсе Амини ћуте о свакодневној израелској државно-полицијској бруталности, убијању, насиљу, хапшењу и кршењу права над Палестинацима у окупираној Палестини.

Исто тако, западни медији преносе искључиво извештаје о антивладиним феминистичким демонстрацијама у Техерану, док се о провладиним народним скуповима сабраним у много већем броју и то широм Ирана, гласно ћути.

Феминистичка револуција у Техерану. Гологлава жена са подигнутом песницом.

Масовни провладини контрареволуционарни скупови широм Ирана

Ирански закон о моралу (чедности) и постојање моралне полиције не треба априори осудити јер се он данас критикује из угла савремене дегенерисане призме феминистичко – либералистичког становишта. Попуштање култур-марксистичкој субверзивној феминистичкој агенди еманципације жене довело нас је до родних квота које намећу обавезан број жена на руководећим државним функцијама, јавној управи и привреди. Западна дегенерисана цивилизација нам је показала да еманципација жена води ка њиховој деморализацији која опет, неминовно води ка разбијању породице, друштвеном неморалу, промискуитету и тзв. женским правима (на чедоморство, развод, лезбејски брак...). 

Све се то, када се једном запати у неком народу, веома тешко искорењује. Зато овај ирански модел за препород и очувања морала нације тзв. Закон о чедности, није за осуду. Напротив, и хришћански народи у својој борби за морални препород и опстанак водећи се иранским примером, могу овакав самоодбрамбени модел имплементирати и у своје законодавство.

Хришћански морал је некада код нас Срба био неписана општеприхваћена норма, која није потребовала законске регулативе. Непристојно и изазовно облачење женскиња (облачење у панталоне се није могло ни замислити), њихово слободно понашање, предбрачне/ванбрачне везе и промискуитет чак и у градским срединама носили су са собом јавну осуду, жиг срамоте и сурово изопштење из друштва. 

До средине XX века, већина српских жена, уз изузетак градског еманципановог становништва, а Србија је била претежно аграрна нација, није могла да замисли да из спаваће собе изађе без марамом покривене главе. Тек под Титовим комунизмом је дошло до екстремне еманципације жена у најгорој комбинацији женског анти узора подељеног на народне херојке партизанке (комесарске наложнице) и америчке холивудске глумице. Ова еманципација довела је српске жене до моралног амбиса и проузроковала националну пропаст, јер је њом срушен главни стуб патријархалне породице - супруга и мајка. 

До повратка на старо, на традиционалне и богоустановљене норме чедности српске жене, а самим тим и истинског препорода целокупног друштва, тешко да се може доћи спонтаним или етичко-педагошким методама, па чак ни уз помоћ цркве јер су гологлава жена и жена у панталонама већ уобичајена појава чак и у нашим храмовима. Будуће реакционарне генерације националних и духовних прегаоца који се прихвате подвига препорода и оцеломудрења српског друштва схватиће да се тај контрареволуционарни захват не може извести без законских регулатива сличних онима из иранског Закона о чедности. 

Наравно, овај закон као део мухамеданског шеријатског религијског концепта, за нас хришћане умногоме је неприхватљив. Зато се он може користити само као идеја за стварање самосталног хришћанског моралног закона усклађеног са хришћанским етосом, хришћанским предањем, хришћанским законодавством и вековном традициојом нашег народа.       

Сорошевске феминистичке украјинске гологруде кучке "Фемен" испред иранских амбасада широм света као подршка иранским феминисткињама.

Иначе, Иран (чије име значи земља Аријеваца и броји 83 милиона становника), због своје традиционалне политике теократског уређења државе, отвореног непријатељства према Израелу и неприхватања секуларног и либерално-грађанистичког концепта друштва, налази се већ дуже време под строгим санкцијама и осудом тзв. међународне јавности којом, како је већ свима познато, управља јеврејска закулиса.

Иран је једна од ретких земаља која је успела да се ослободи од глобалистичке окупације и прозападњачке парадигме и да на међународној сцени оствари, данас тако тешко оствариву, суверенистичку позицију. Чак и више од тога, на државном нивоу постојано разобличава јеврејску међународну заверу и глобалну јеврејску окупацију и негира постојање холокауста. Сасвим недавно, на генералној седници УН актуелни председник Ирана господин Ибрахим Раиси је у свом говору истакао да су потребна даља истраживања како би се утврдило да ли се холокауст заиста догодио. Што је изазвало бурну реакцију, док су представници Израела демонстративно напустили салу. Иран је неформални предводник Западне азијске алијансе (Палестина, Сирија, Ирак, Јемен, Либан) са циљем потпуног ослобођења тих држава од US-Israel-Saudi ционизма и тероризма.

Цароставник, без обзира на верске разлике (мухамеданство као државну религију) и републикански модел власти који као монархистичка организација не подржава, даје пуну подршку дугогодишњој храброј борби иранског народа против наметнутог жидовствујушчим Западом дегенеративног система вредности, као и његовим напорима у пружању отпора културној, етичкој, политичкој и економској јудео-британско/америчкој окупацији.  

А. С.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара