понедељак, 1. мај 2023.

Јевро✡️визија 2023. и црни Лука


Поводом Првог маја (Валпургијске ноћи) и Црног Луке (Luke Black), младића који представља Републику Србију на (Ј)евровизији 2023. изнећемо у пар редака наша запажања. 

Црни Лука (Лука Ивановић) је ништа друго до један од балканских апаратчика атлантистичке окултне музичке парадигме из школе Марине Абрамовић (Lady GaGa) са опскурном кореографијом окултног, као што је покривање једног ока (са шаком сложеном у облик три шестице), обожавање смрти итд. (у споту песме "Валпургијска ноћ" све ово је неукусно пренаглашено).

Пре пар дана испраћен је на Јевровизију 2023. у Велику Британију као представник Републике Србије са све украјинском и содомском (LGBT) крпом у рукама. Иако, наизглед увучен у окултну дегенеративну агенду, црни Лука највероватније све ово чини опортунистички, ради личног успеха и каријере како би добио подршку светске дегенеративне елите.

Везано за Први мај, он је аутор песме Walpurgis Night (Валпургијска ноћ) која је класична дегенеративна песмица која и свесно и подсвесно афирмише овај окултни празник уз перверзију некрофилије. 

Линк песме:  Luke Black - Walpurgis Night 

Према предању (описао га је Гете у првом делу "Фауста"), у тој ноћи сва нечиста сила целог света излази на површину на својеврсну смотру, како би се у стројевом кораку поклонили Сатани. Валпургијска ноћ увек пада 1. маја, односно у ноћи између 30. априла и 1. маја.

Није случајно ни то, што Црни Лука своју првомајску песмицу пева на језику атлантистичке интернационале, што свакако има за циљ усиљену десловенизацију и американизацију српске омладине.

"Индустрија забаве је од половине ХХ века, постала најмоћнији промотер материјалистичког погледа на свет, лагодног живота, либерализма, неморала и разврата, као и свих могућих декаденција најгоре врсте. Потпомогнута моћним масовним медијима, ова индустрија, коју на светском нивоу готово 100% контролише међународни Јеврејин, уствари је дириговани специјално осмишљени пројекат социјалниог инжењеринга, који се спроводи под видом разоноде и тзв. уметничке слободе. Све је то део глобалног окупационог пројекта који треба назвати правим именом, “мозгоиспирачка забава за гоје.” (Против дегенерације српства)

Наравно, уз све ово иде и афирмација џендеризма и содомије (LGBTQ+++).

"Ја сам геј"


У мртвој трци што дегенеративнијих представника Балкана на такмичењу Јевровизије и доказивања што ревносније имплементације евроатлантских вредности, ипак предњаче хрватски хипер дегенерици "Let 3" - линк
због којих су вероватно Хрватској укинуте визе за САД.

Песму "Само ми се спава", са којом црно дете Лука иде на Јевреовизију у Ливерпул овај пут нећемо анализирати.

Све у свему, Лука је један у низу евроатлантистичких апаратчика дехристијанизације и дегенерисања српске омладине. У вези са тим прочитајте наш текст: ПРОТИВ ДЕГЕНЕРАЦИЈЕ СРПСТВА

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара