четвртак, 30. април 2020.

БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРПКИЊЕ, НЕ УЗИМАЈТЕ УЧЕШЋЕ У ГНУСНОМ КОМУНИСТИЧКОМ ПРАЗНИКУ!

Совјетски првомајски плакат: "Под лењинском заставом коминтерна напред! Живео први мај!"

Први мај се поистовећује са Празником рада, који је проистекао из комунистичке традиције радничког покрета. На Првом конгресу комунистичке 2. Интернационале одржаном 1889. одлучено је: "Први мај је заједнички празник свих земаља, на којима радничка класа треба да манифестује јединство својих захтева и своју класну солидарност".

У богоборном Совјетском Савезу одлучено је да се православни празници из народа истисну комунистичким анти – празницима. Главни идеолог те идеје био је жидов бољшевик Јемељан Јарославски (право име било му је Минеј Израиљевич Гумељман). Први мај је по њему требао бити замена за највећи хришћански празник Васкрсење Христово. Док је код Срба осмишљен као замена за традиционални ђурђевдански уранак.

Први мај није само политичко – комунистички, већ  окултни сатанистички празник. Приче која се учи у школама да је Првомајски празник рада посвећен сећању на некакве демонстрације Чикашких радника (1. маја 1886.) које је предводио комунистички револуционарно-терористички олош, ноторна је бесмислица.

Први мај деификује рад, онај рад који је од мајмуна створио човека, рад којим човек једино меже задобити пролетерско блаженство комунизма, оствариво искључиво на земљи у новом Вавилону, у коме је Бог непожељан.

Рад се идолизира, глорификује и постаје безлична пантеистичка (демонска) сила у коју се верује. Ово је основа комунистичке псеудорелигије, еволуционизма, њу ејџа и осталих антитеистичких антихристовских веровања.

Уз то, опште је познато да је на тај исти фамозни датум 1776. године немачки жидов Adam Weishaupt основао тајно друштво Илумината чији је задатак био и остао да се успостави Нови Светски Поредак, на првом месту укидањем свих хришћанских Монархија и Хришћанске вере.

Додајмо и то, да позадина слављења првог маја има своје корене и у древним паганским (демонским) празницима природе чије је поштовање преживело до данашњних дана. У Европи се од давнина на тај дан славила Валпургијска ноћ. Према предању (описао га је Гете у првом делу "Фауста"), у тој ноћи сва нечиста сила целог света излази на површину на својеврсну смотру, како би се у стројевом кораку поклонили сатани. Валпургијска ноћ увек пада 1. маја, односно у ноћи између 30. априла и 1. маја.

Такође, од давних времена на тај дан се славио и пагански празник Белтане у част природе и плодности. Том приликом се пале ватре, играју се разуздане игре и плеше се у част природе око стуба око кога су свезане траке у боји који симболизује фалус, а присутни отпочињу ритуално оргијање које траја до касно у ноћ. У тој ритуалној помамљености, помињу се древна демонска божанства Ваал, Зелени човек, Пан, Зелени Јурај итд.

Зато,православни Србине и Српкињо први мај треба да нам буде као и сваки обични дан посвећен породици текућим пословима и обавезама – никако дан одмора и излета у природу. Само на такав начин нећемо бити увучени у овај сатански пир и само на такав начин ћемо показати нашу оданост јединим истинским вредностима вере и отачаства

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара