петак, 25. јун 2021.

САТАНСКИ ВЕЧНИ ОГАЊ КАО "СВЕТИЊА" САТАНСКОГ ХРАМА ПУТИНОВЕ РУСИЈЕ

 


О СОВЈЕТСКОМ КУЛТУ ВЕЧНОГ ОГЊА ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ

МОСКВА, 21. јуна. 2021. / ТАСС /. Пламичак Вечног огња са "Гроба незнаног црвеноармејца", уочи “Дана сећања и жалости” (22. јун, дан напада Немачке на СССР у IIСР) достављен је уз највише војне и црквене почасти у Главни храм Оружаних снага РФ, саопштило је Министарство одбране РФ.

Главни храм оружаних снага Руске Федерације освећен је 9. маја 2020. на 75. годишњицу “победе над фашизмом”.

Овај монументални храм, саграђен од стакла и метала, изнутра је украшен мозаицима са изображењима црвеноармејаца и маршала Жукова са све великом вођом Стаљином, као “христољубивое воинство”. Црквене вињете и украсе у овом храму замењују петокраке са српом и чекићем и црвене совјетске заставе са ликом Лењина. Металне степенице и под, по чему сваки посетилац храма мора да гази, изливени су од пораженог “фашистичког” оружја.

Све у храму, од висине купола и звоника, до броја степеника, има своје (кабалистичко) нумеролошко симболичко значење. На пример: пре 75 година, 8 маја 1945. године у 22 часа и 43 минута потписан је акт о безусловној капитулацији Трећег Рајха. Рат је трајао 1418 дана и ноћи (погледајте слику). Дужина бетонских шипова у склопу темаља храма износи равно 15.0 метара, што симболизује 150. артиљеријску дивизију црвене армије, чија се застава прва завијорила над Рајхстагом у Берлину, због чега је проглашена светињом под именом “знамење победе”...

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара