субота, 26. јун 2021.

СЛОБОДА ГОВОРА И ИЗРАЖАВАЊА

Извод из Цароставничког Монархистичког Начертанија 

Краљевско попечитељство за културу и информисање делимично ће укинути тзв. слободу говора и изражавања ако се иза ње крије било каква екстремистичка, терористичка, револуционарна или богоборна антидржавна делатност усмерена на рушења монархијског поретка, вређања православне вере и морала као неприкосновених вредности хришћанства и традиције српског народа. 

Краљевско попечитељство за културу и информисање увешће цензуру интернета, штампе, позоришних дела, ТВ програма, музичке сцене, уметности, јавних културно - забавних установа и објеката који ће уживати сваку слободу стваралаштва изузев екстремистичке раволуционарне делатности, декадентности, разврата, светогрђа итс.

Краљевско попечитељство за културу и информисање укинуће тзв. независно новинарство, док ће на територији краљевине Србије забранити делатност чивутских СМИ (средства масовног информисања), како би се јавно мњење нације сачувало од манипулација, подривања, лажи и тровања свакојаким либералним ђубретом. Већ се одавно СМИ у савременом свету сматрају веома утицајном и на оснуву демократске поделе власти на извршну, законодавну и судску, четвртом граном власти. Но, пренебрегава се чињеница да ту, можда најутицајнију грану власти нико није изабрао, нити да се због своје тобожње независности нашла ван контроле, захваљући чему, несметано и чак заштићено води подли субверзивни рат против нације и државе.

Треће краљевство ће постати упориште истинске слободе, слободе од страха од Јудеја (Јн.20,19)  која ће омогућити слободну критику и разобличавање светске јеврејске завере и где ће се историјски ревизионизам подићи на највиши академски научно-истраживачки ниво. Покренуће се међународне истраге које ће све жртве тоталитарних демократских злочиначких идеологија - западних демократија и источних комунистичких режима - политичких прогона и монтираних процеса из целог света, нарочито оних после Другог светског рата рехабилитовати. Треће краљевство ће се залагати да се оснује међународни суд који ће се бавити  револуционарним и ратним злочинима и злочинима против човечности почињеним од стране комуно-демократских режима и војних алијанси. 

Сви светски ревизионистички истраживачи и историчари као и политички активисти који су прогоњени од стране тоталитарних демократских режима, наћи ће, кроз политички азил, у Трећем краљевству сигурно уточиште уз подстрек наставка њиховог научног и политичког рада.   

За целокопуно Начертаније кликни ОВДЕ.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара