уторак, 9. новембар 2021.

ПЕТОКРАКА КАО СИМБОЛ ЈЕВРЕЈСКЕ СВЕТСКЕ ХЕГЕМОНИЈЕ


Господин Коган
* је у новинама „Комунист“ у априлу 1919.  написао: „Може се рећи без претеривања да је велики руски социјални преврат заправо дело Јевреја. Да ли би мрачне, потлачене масе руских радника и сељака својим снагама могле да збаце буржоаски јарам? Дефинитивно не; Јевреји су били ти који су руском пролетаријату дали зору Интернационале, и не само да су је дали, већ сада воде ствар Совјета, која је чврсто у њиховим рукама. Можемо бити сигурни све док је врховна команда Црвене армије у рукама друга Троцког. Иако међу редовима Црвене армије нема Јевреја, они се налазе у комитетима, у совјетским организацијама и у командном кадру, Јевреји воде храбре масе руског пролетаријата ка победи.

Није џабе што на изборима за све совјетске институције Јевреји добијају огромну већину гласова... Симбол јеврејства, вековне борбе (?) са капитализмом, постао је симбол руског пролетаријата, што се види из усвајања петокраке, која је, као што знате, у стара времена била симбол ционизма и јеврејства... Под овим знаком ће наступити наша победа над паразитском буржоазијом и њихова коначна смрт... За све оне сузе које је јеврејство пролило, платиће крвавим знојем”.

Из књиге Хенрија Форда - „Међународни Јеврејин“ (The International Jew, 1920.)

*Лазар Јосифович Коган, Јеврејин, истакнути бољшевик револуционар. После револуције у СССР заузимао високе функције у ВЧК, ГПУ, НКВД. Један од оснивача и началник система логора смрти ГУЛАГ. По Солжењицину лично одговоран за смрт десетина хиљада православних Руса.

Нема коментара:

Постави коментар

Цароставник задржава право не објављивања неумесних коментара